Dichter dan ver - kindervoorstelling 

Buurman 1 heeft schrik om ziek te worden. Buurman 2 heeft schrik om iemand ziek te maken. Ze kennen elkaar niet tot ... 

 

BM1 (verschiet, in gevechtshouding) JA?

BM2 Ja?

BM1 JA WAT?

BM2 Gewoon ja!

BM1 Gewoon JA! Bestaat niet! Ofwel is het JA? Of het is JA!

BM2 Euh … JA?

BM1 JA! MAAR WAT JA?

BM2 IK WEET HET NIET! GEWOON JA! Als in: JA WAT? Ja!

 

Een stil huisje en een rustig hoofdje waarin plots een vreemde stem binnendringt. Ze zijn argwanend, tasten af en hebben meer gemeenschappelijk dan ze eigenlijk toegeven.

Een voorstelling over alleen zijn, vriendschap en niet buiten durven komen. Maar ze moeten. Ze moeten buiten. Of ze het echt doen? 

Voor info en reservatie: info@cirque-totale.be


Op bezoek!

Op bezoek! mag je best letterlijk nemen! Cirque Totale bezoekt bijvoorbeeld een WZC (woon-zorgcentrum) en brengt gedurende 60 minuten een verhaal op maat. Poëzie, dialogen, proza en liedjes gecombineerd met interactieve doe-momenten. Samen op zoek gaan naar vergeten woorden en gevoelens om een nieuw verhaal te maken en te bewaren als een warme herinnering. Je kan kiezen voor een verhalende structuur met gezamenlijke 'mijmermomenten' of voor een actieve verhaallijn met allerlei muzische activiteiten om de 'vertellementen' rijker te maken. Mail voor meer informatie!


Poëwa? Zie!

 

A: Wasda?

B: Poëzie!

A: Poëwa?

B: Zie!

A: Hoezo zie?

B: Zie zie zie, zie zie zie, zie zie zie ZIE!

A: Ik zie en hoor alleen maar nen onnozelaar ...

 

Een spannende voorstelling (6j -12j) gemaakt met coole gedichten en flarden poëzie. Kleine, dikke, fijne en grappige woorden met snelle dialogen en een spannend verhaal. De ideale combinatie om je volledig te verliezen tussen komma's, punten, uitroeptekens en letters.

Poëwa? Zie! gaat over 2 jongens die op ontdekkingstocht gaan. De ene heeft taal te veel, de andere te weinig. Ze gaan op zoek naar woorden, rijmen en vooral ... elkaar! Ze botsen, zijn het soms eens met elkaar, willen elkaar wel helpen, verwensen de ander naar de maan ... toch blijven ze samen! Een poëtisch verhaal over vriendschap en elkaar respecteren!

Voor info en reservatie: info@cirque-totale.be