De workshop is uitgesteld door Covid-19. Binnenkort nieuwe data !!!! 


Voorlezen? Ja graag!

Woorden zijn meer dan een hoopje letters die snel verdwijnen in de lucht. Het mooie aan voorlezen is dat je kinderen meeneemt op een wolk van woorden om allerlei grappige, spannende of emotionele reizen te maken. Hoe kan je een verhaal boeiend maken? Hoe kan je je stem gebruiken om een verschil te maken tussen een vertellersstem en personages? Hoe kan je meer spanning in je vertelling brengen? Wat kan je gebruiken om je verhaal visueel te maken?

In de workshop ‘Voorlezen? Ja, graag!', krijg je simpele en heldere technieken aangeleerd om met plezier en vol zelfvertrouwen aan de slag te gaan als voorlezer en verteller.

Doelgroep: ouders, leerkrachten, gretige boekenwormen of verhalenverslinders. In groep, individueel of op maat? Mail voor meer informatie!


Presenteren? Yep, kan je leren!

Klamme handjes? Een trillende stem? Een slechte ademhaling? Je ogen zoeken maar vinden geen rust? Voldoende voorbereid? De juiste woorden gekozen voor de juiste doelgroep? Te lang of toch nét te kort? Te wollig taalgebruik? Met een powerpoint, interactief of in pecha kucha-stijl?

 

Met ‘Presenteren? Yep, kan je leren’ krijg je de juiste tools om te kiezen voor de juiste woorden met de juiste presentatie voor jouw doelgroep! Mail voor meer informatie!